Slovensko dnes ...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kuk ... a vyskočil skutočný šéf z pozadia

Ivan Mikloš jasne ukázal, že Iveta Radičová nemá vo svojej vláde žiadne slovo. Nulový rešpekt k premiérke sa definitívne potvrdil, a je teraz otázkou pre občana - bude to tolerovať a trpieť, alebo sa konečne ozve a vykopne z vlády a parlamentu odpad, ktorý tam nemá čo robiť ?

Ak doteraz niekto pochyboval o skutočnom postavení Ivety Radičovej v súčasnej vláde a pravdivosti tvrdenia, že jej moc je len dymovou clonou nad skutočnými mocipánmi, dnešok definitívne potvrdil, že premiérka neznamená vo svojej vláde nič viac ako maskot nejakej súkromnej firmy.

Ivan Mikloš verejne odkázal premiérke, že nemá zasahovať do jeho právomocí, a nemieni rešpektovať jej rozhodnutie. Tým jednoznačne potvrdil, že súčasnú vládu vedie minister zahraničia M. Dzurinda, a premiérka neznamená pre vedenie SDKÚ-DS vôbec nič. Je vlastne len trpenou osôbkou, ktorá má zakryť skutočné  mocenské pozadie vlády. Takže, môžeme čakať, že minister financií bude i naďalej pokračovať v politike zdierania bežných občanov, ktorí majú zaplatiť následky jeho neodborného riadenia ministerstva počas Dzurindových vlád.

Slovenský občan má dve možnosti - naďalej čušať a prizerať sa, ako ho tzv. pravicoví politici systematicky ničia, alebo sa vzoprieť a konečne spraviť razantný krok k tomu, aby slovenskú politiku definitívne opustili zbytky tzv. disentu /čiže príživníkov a zlodejov/, spoločenský odpad, ktorý parazituje na daňovom poplatníkovi od roku 1990 a pozostatky komunistických aparátčikov, ktorí sa poprezliekali do rôznych ľavicových subjektov. Ak sa teraz občan nevzoprie svojvôli politikov, následky v budúcnosti budú veľmi kruté. A hlad s biedou sa stanú každodennou realitou slovenského života.


Štát a politika | stály odkaz

Komentáre

  1. mne sa vidí,
    že i ty si prezliekol košeľu. Za koho bojuješ ty? Koho by si vo vláde chcel vidieť? Všetci sú príživníci, čo sú pri koryte-títo sa, menej ko tí predchádzajúci, napapkajú a keď prídu ďalší, budú sa chcieť tiež. Nemaľuj čerta na stenu- nehovorím, že budeme zákusky jesť, ale ani tak hrôzostrašné to nebude. Fico sa držal hesla -po mne potopa a tak to i vypadá. Prestaň štvať ľudí. Nie všetci politikou žijú.
    publikované: 18.04.2011 20:46:13 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Je bežným zvykom,že
    odborné veci by mal riešiť odborník a nie stranícky amatér, ktorého jedinou kvalifikáciou je farba trička.
    Nie, hrôzostrašné to naozaj nebude, lebo to už dávno je viac ako hrôzostrašné, a kto to nevidí, je naivný.
    Štvať ľudí ? A v čom ? Vari ich pravda do niečoho pichá ? Do ich vlastnej zbabelosti a ľahostajnosti ?
    Nežijem politikov, neplatím však dane preto, aby si niekto zo mňa strieľal ...
    publikované: 19.04.2011 12:35:01 | autor: slovenskodnes (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014